Werkgevers

Mainjobs is een compacte en slagvaardige organisatie. Met uiterst scherpe tarieven! Door onze landelijke spreiding van werknemers zijn we goed ingevoerd in de lokale arbeidsmarkt. We kunnen dus snel schakelen. En daardoor werkgevers tijdig voorzien van gerichte personeelsoplossingen. Van medewerkers die beschikken over de door u gewenste competenties. Als tijdelijke opvang bij ziekte, personeelswisselingen of in een vakantieperiode. Of voor de opvang van werkpieken.

De perfecte match

Mainjobs streeft naar de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het vraagt om een grondige verdieping in de opdracht. Na uw aanvraag bezoeken we daarom bij voorkeur uw organisatie. Om een beeld te vormen van de werkomgeving. Om de cultuur op te snuiven en de sfeer te proeven. Zodat u straks beschikt over een nieuwe (tijdelijke) medewerker die in alles bij past uw bedrijf. Toch niet tevreden? Dan zoeken we razendsnel voor u verder. U zit tenslotte nergens aan vast.

Waardevol netwerk

U krijgt te maken met één vast aanspreekpunt. Een medewerker met ruime ervaring in de dagelijkse werkpraktijk. Samen met hem of haar bewandelt u de kortste en snelste weg naar gezocht talent. Mainjobs beschikt over een waardevol en uitgebreid netwerk van kandidaten en een brede kennis van bedrijfsprocessen en arbeidsvormen. Dat werkt wel zo prettig!

Contact gegevens

Hoofdkantoor
Rotterdamsedijk 256 A, 3112 BR Schiedam
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 010-426 54 44

Nevenvestiging
Kamp 82, 3811 AT Amersfoort
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 033 – 470 14 47